کلینیک جامع توانبخشی رسش
درمان های جایگزین برای اختلال طیف اتیسم (ASD)
درمان های جایگزین برای اختلال طیف اتیسم (ASD) ۰۲۱۶۶۰۱۳۲۸۲
عوارض اتیسماتیسم

عوارض اتیسم

داریوش نیکبخت
نویسنده: داریوش نیکبخت
انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۹

اختلال طیف اتیسم

اختلال طیف اتیسم (ASD) نوعی اختلال رشد عصبی است که در چند سال اول زندگی آغاز می شود. این اختلال در بسیاری از موارد تا قبل از 3 سالگی تشخیص داده نمی شود.

اختلال طیف اتیسم (ASD) می تواند مهارت های ارتباطی و اجتماعی شما را به درجات مختلف مختل کند. این عوارض بستگی به این دارد که اتیسم شما در چه قسمتی از طیف شدت قرار گرفته است. شدت بیماری می تواند از خفیف (سندرم آسپرگر) تا شدید باشد. افراد مبتلا به اتیسم خفیف معمولاً در زندگی روزمره و جامعه عملکرد کامل دارند. مبتلایان به اشکال شدیدتر ASD ممکن است نیاز به مراقبت و پشتیبانی مداوم برای کل زندگی خود داشته باشند.

مواجهه با اتیسم می تواند چالش برانگیز باشد. این مسئله هم برای بیماران و هم برای مراقبین صدق می کند. اتیسم اغلب با اختلالات و مشکلات دیگری همراه است. این اختلالات و عوارض ایجاد شده می توانند بر چالش های مدیریت اتیسم بیفزایند.

عوارض اتیسم

اگر اتیسم داشته باشید ، ممکن است مشکلات حسی ، تشنج ، اختلالات سلامت روان یا سایر عوارض را تجربه کنید.

برای اطلاعات بیشتر مطلب «مشکلات حسی در اتیسم» را بخوانید.

مشکلات حسی

اگر مبتلا به اتیسم باشید ، ممکن است نسبت به ورودی های حسی بسیار حساس باشید. چیزی به سادگی صداهای بلند یا نورهای شدید می تواند باعث ناراحتی عاطفی قابل توجهی در شما شود. متناوباً ، ممکن است به بعضی احساسات مانند گرمای شدید ، سرما یا درد اصلاً پاسخ ندهید.

تشنج

تشنج در افراد مبتلا به اتیسم شایع است. حمله ها اغلب از کودکی یا سالهای نوجوانی شما شروع می شوند.

مشکلات سلامت روان

ابتلا به اتیسم شما را در معرض خطر افسردگی ، اضطراب ، رفتار تکانشی و تغییرات خلقی قرار می دهد.

آسیب های ذهنی

بسیاری از افراد مبتلا به اتیسم دارای نوعی نقص ذهنی هستند. کودکان مبتلا به سندرم ایکس شکننده به احتمال زیاد به اتیسم مبتلا می شوند. این سندرم به دلیل نقص در بخشی از کروموزوم X ایجاد می شود که یک علت شایع اختلال ذهنی است ، به ویژه در پسران.

تومورها

توبروز اسکلروزیس نوعی اختلال نادر است که باعث رشد تومورهای خوش خیم در اندام های شما از جمله مغز می شود. ارتباط بین بیماری توبروز اسکلروزیس و اتیسم مشخص نیست. با این وجود ، طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری میزان اتیسم در میان کودکان مبتلا به توبروس اسکلروزیس بسیار بیشتر از کسانی است که فاقد این بیماری هستند.

عوارض دیگر

از دیگر مشکلات همراه با ASD می توان به پرخاشگری ، عادات خواب غیرمعمول ، عادات غذایی غیرمعمول و مشکلات گوارشی اشاره کرد.

چالش هایی برای مراقبان

اگر از کودک یا بزرگسال مبتلا به اتیسم مراقبت می کنید ، مهم است که از خود نیز مراقبت کنید. بسیاری از مراقبان استرس و کمبود خواب را تجربه می کنند. این می تواند منجر به اشتباهاتی در مراقبت شود. مراقبت از سلامتی خود با تغذیه مناسب ، آبرسانی ، خواب و ورزش به همان اندازه که برای شخصی که از او مراقبت می کنید مهم است، برای شما نیز مهم است.

استرس مراقبت کننده از بیمار اتیسم

درخواست کمک از دیگران و پذیرفتن آن در صورت نیاز نیز قسمت مهمی از مراقبت است. اگر مدیریت کارهای مورد نیاز جهت مراقبت برای شما دشوار است ، با پزشک خود مشورت کنید. آنها ممکن است استراتژی یا منابعی را برای کمک به شما در کنار آمدن با این مشکل ارائه دهند.

نگاه بلند مدت

با درمان زودهنگام و مناسب ، بسیاری از کودکان مبتلا به ASD در بزرگسالی زندگی مستقل و مثمر ثمری خواهند داشت. برنامه های مداخله زودهنگام ، داروهایی برای کمک به مدیریت علائم و عوارض و محیط های حمایتی می توانند آینده امیدوار کننده ای را برای مبتلایان به ASD نوید دهند.

اگر شک دارید که شما یا فرزندتان مبتلا به ASD هستید ، با پزشک خود صحبت کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان برای اتیسم و رزرو وقت می توانید با شماره های 09362020364، 02166013282 و یا شماره واتساپ 09364904632 تماس حاصل فرمایید‌. کلینیک رسش همیشه پاسخگو شما هستیم.


اشتراک

مطالب مشابه

درمان های جایگزین برای اختلال طیف اتیسم (ASD)

درمان های جایگزین برای اختلال طیف اتیسم (ASD)

بسیاری از والدین کودکانی که دارای اختلال طیف اتیسم (ASD) هستند تصمیم می گیرند که برای کمک به وضعیت سلامت کلی و مشکلات احتمالی رفتاری فرزند خود ، استفاده از داروهای مکمل و جایگزین (CAM) را در نظر بگیرند.

درمان اختلالات یادگیری

درمان اختلالات یادگیری

درمان اختلالات یادگیری می تواند اثرات آن را کاهش دهد. افراد دارای ناتوانی در یادگیری می توانند راه هایی برای مقابله با ناتوانی های خود ایجاد کنند. کمک گرفتن زود هنگام احتمال موفقیت آنها در مدرسه و بعداً در زندگی را افزایش می دهد.

تاثیر پتوی سنگین بر روی اتیسم

تاثیر پتوی سنگین بر روی اتیسم

از پتوی سنگین می توان برای کمک به مشکلات مربوط به خواب و اضطراب رایج در مبتلایان به اختلال طیف اتیسم استفاده کرد.

علائم ام اس خوش خیم (خفیف ) و راه های درمان آن

علائم ام اس خوش خیم (خفیف ) و راه های درمان آن

ام اس خوش خیم به حالتی می گویند که بعد از چندین سال ابتلا ، بیشتر توانایی بدن خود را حفظ کرده باشید. علائم ام اس خفیف شامل خستگی، اسپاسم عضلات، مشکلات بینایی، بی حسی و گزگز و مشکل حافظه و تمرکز است

آیا ارتباطی بین سونوگرافی بارداری و اتیسم وجود دارد؟

آیا ارتباطی بین سونوگرافی بارداری و اتیسم وجود دارد؟

یک مطالعه جدید هیچ ارتباطی بین اتیسم و تعداد یا مدت زمان آزمایشات سونوگرافی پیدا نکرده است. اما بررسی تاثیر عمق تست های سونوگرافی نیاز به مطالعه بیشتری دارد.

آشنایی کامل با علائم اوتیسم در کودکان

آشنایی کامل با علائم اوتیسم در کودکان

علائم اختلال طیف اتیسم برای هر کودکی که به آن مبتلا باشد متفاوت است. کلمه "طیف" به طیف گسترده ای از اختلافات کودکان مبتلا به اختلال طیف اتیسم اشاره دارد. این تفاوت ها می تواند با توجه به سن و همچنین با گذشت زمان در کودک تغییر کند.

تست و تشخیص اتیسم در کودکان

تست و تشخیص اتیسم در کودکان

یکی از راه های تشخیص اوتیسم ، معاینه کامل جسمی و عصبی است. ارزیابی همچنین ممکن است با ابزارهای غربالگری نیز همراه باشد. هیچ تست واحدی نمی تواند اوتیسم را تشخیص دهد. در عوض ، ترکیبی از ابزارهای زیادی برای تشخیص اوتیسم لازم است.

 5 تمرین ورزشی مهم برای کودکان مبتلا به اتیسم

5 تمرین ورزشی مهم برای کودکان مبتلا به اتیسم

ورزش نه تنها به كودكان مبتلا به اتیسم كمك می كند كه فعالیت بهتری در محیط داشته باشند ، بلكه به كاهش وزن نیز كمك می كنند و منجر به سلامتی كلی می شوند

7 نکته تخصصی برای زمانی که برای کودک شما تشخیص اتیسم داده شده است

7 نکته تخصصی برای زمانی که برای کودک شما تشخیص اتیسم داده شده است

تشخیص اتیسم برای فرزند شما می تواند یک اتفاق تغییر دهنده زندگی برای شما و کل خانواده باشد ، اما شما در این امر تنها نیستید. در اینجا نکاتی از مشاور آموزشی آدام سوفرین در مورد اینکه چه کاری باید انجام دهید وجود دارد .

چالش زندگی روزمره مبتلایان به اتیسم در دوران کرونا و Covid-19

چالش زندگی روزمره مبتلایان به اتیسم در دوران کرونا و Covid-19

در حال حاضر ، افراد مبتلا به اتیسم در اثر تغییراتی که شیوع کرونا ( COVID-19) ایجاد کرده است ، دچا ر چالش های فراوانی در زندگی روزمره شده اند.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

    سوال خود را از ما بپرسید