نکاتی برای بزرگسالان مبتلا به سندرم داون
بزرگسالان مبتلا به سندروم داون ، مانند هر گروه دیگر از افراد ، طیف وسیعی از نیازها ، توانایی ها و خواسته ها را دارند. بعضی ها یاد می گیرند که رانندگی کنند ، رابطه برقرار کنند و تقریباً کاملاً به تنهایی زندگی کنند. دیگران به مراقبت های روزمره بیشتری احتیاج دارند ، اما حتی در این صورت نیز ممکن است بتوانند شغل نیمه وقت داشته باشند و در فعالیت های مهم اجتماعی شرکت کنند.
با حمایت مناسب ، آنها می توانند زندگی غنی و رضایت بخشی داشته باشند و احساس کنند که بخشی از جامعه خود هستند. اکنون بیش از هر زمان دیگری گزینه های شغلی و معیشتی برای آنها وجود دارد. و پزشکان همیشه در حال آموزش و یادگیری در خصوص مشکلات سلامتی مرتبط با افزایش سن در افراد مبتلا به اختلال ژنتیکی سندرم داون هستند. بنابراین به شما کمک می کنند بدانید چه گزینه هایی وجود دارند و چه چیزی را مد نظر داشته باشید.
حتما مطالعه کنید : آشنایی کامل با اختلال یادگیری
برنامه ریزی برای تغییر
در حالی که نوجوانان مبتلا به سندرم داون دوران دبیرستان خود را به پایان می رسانند و وارد بزرگسالی می شوند ، با سوالات مشابه جوانان دیگر روبرو هستند، اینکه کجا باید زندگی کنند ، چه شغلی را باید انتخاب کنند و چگونه باید روایط جدید اجتماعی خارج از مدرسه ایجاد کنند. این برای هر بزرگسالی هیجان انگیز اما استرس زا است و برای کسی که مبتلا به سندرم داون هستند حتی می تواند سخت تر هم باشد. این امر باعث می شود که شروع برنامه ریزی در اسرع وقت مهم باشد.
برنامه آموزش فردی (IEP) که کودکان مبتلا به سندرم داون در مدارس دولتی دارند شامل برنامه ریزی تغییر است. هدف این است که آینده را تصور کنیم و در مورد مهارت ها و خدماتی که نوجوانان در بزرگسالی به آنها نیاز دارند ، فکر کنیم. وقتی برای تدوین برنامه ای یکپاچه با معلمان ، پزشکان و درمانگران همکاری نزدیک داشته باشید ، این موضوع می تواند استرس ورود به دنیای جدید را کاهش دهد.
حتما مطالعه کنید : طول عمر بیماران سندرم دان چقدر است
گاهی اوقات ، با نزدیک شدن تغییرات ، ممکن است نوجوانان مبتلا به سندرم داون بدخلق به نظر برسند ، یا ممکن است در مدرسه عملکرد خوبی نداشته باشند. به خاطر داشته باشید که مدرسه نه تنها مکانی برای یادگیری است ، بلکه یک ساختار اجتماعی منظم با پشتیبانی داخلی ، مانند معلمان و IEP را نیز فراهم می کند. فکر کردن در مورد دور شدن از آن می تواند سخت باشد. اگر تغییراتی از این قبیل را مشاهده کردید ، برای دریافت راهنمایی بیشتر با پزشک یا مدرسه نوجوان خود صحبت کنید.
برای دریافت مشاوره رایگان برای سندرم داون بزرگسالان و رزرو وقت می توانید با شماره های 09362020364، 02166013282 و یا شماره واتساپ 09364904632 تماس حاصل فرمایید. کلینیک رسش همیشه درکنار شما و پاسخگوی شما هستیم.
منبع محتوا : Webmd