کلینیک جامع توانبخشی رسش
درمان های خانگی برای سندرم پای بی قرار
درمان های خانگی برای سندرم پای بی قرار ۰۲۱۶۶۰۱۳۲۸۲
نکاتی برای بزرگسالان مبتلا به سندرم داوناختلالات ژنتیک

نکاتی برای بزرگسالان مبتلا به سندرم داون

داریوش نیکبخت
نویسنده: داریوش نیکبخت
انتشار : ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

بزرگسالان مبتلا به سندروم داون ، مانند هر گروه دیگر از افراد ، طیف وسیعی از نیازها ، توانایی ها و خواسته ها را دارند. بعضی ها یاد می گیرند که رانندگی کنند ، رابطه برقرار کنند و تقریباً کاملاً به تنهایی زندگی کنند. دیگران به مراقبت های روزمره بیشتری احتیاج دارند ، اما حتی در این صورت نیز ممکن است بتوانند شغل نیمه وقت داشته باشند و در فعالیت های مهم اجتماعی شرکت کنند.

با حمایت مناسب ، آنها می توانند زندگی غنی و رضایت بخشی داشته باشند و احساس کنند که بخشی از جامعه خود هستند. اکنون بیش از هر زمان دیگری گزینه های شغلی و معیشتی برای آنها وجود دارد. و پزشکان همیشه در حال آموزش و یادگیری در خصوص مشکلات سلامتی مرتبط با افزایش سن در افراد مبتلا به اختلال ژنتیکی سندرم داون هستند. بنابراین به شما کمک می کنند بدانید چه گزینه هایی وجود دارند و چه چیزی را مد نظر داشته باشید.

حتما مطالعه کنید : آشنایی کامل با اختلال یادگیری

برنامه ریزی برای تغییر

در حالی که نوجوانان مبتلا به سندرم داون دوران دبیرستان خود را به پایان می رسانند و وارد بزرگسالی می شوند ، با سوالات مشابه جوانان دیگر روبرو هستند، اینکه کجا باید زندگی کنند ، چه شغلی را باید انتخاب کنند و چگونه باید روایط جدید اجتماعی خارج از مدرسه ایجاد کنند. این برای هر بزرگسالی هیجان انگیز اما استرس زا است و برای کسی که مبتلا به سندرم داون هستند حتی می تواند سخت تر هم باشد. این امر باعث می شود که شروع برنامه ریزی در اسرع وقت مهم باشد.

برنامه آموزش فردی (IEP) که کودکان مبتلا به سندرم داون در مدارس دولتی دارند شامل برنامه ریزی تغییر است. هدف این است که آینده را تصور کنیم و در مورد مهارت ها و خدماتی که نوجوانان در بزرگسالی به آنها نیاز دارند ، فکر کنیم. وقتی برای تدوین برنامه ای یکپاچه با معلمان ، پزشکان و درمانگران همکاری نزدیک داشته باشید ، این موضوع می تواند استرس ورود به دنیای جدید را کاهش دهد.

حتما مطالعه کنید : طول عمر بیماران سندرم دان چقدر است

گاهی اوقات ، با نزدیک شدن تغییرات ، ممکن است نوجوانان مبتلا به سندرم داون بدخلق به نظر برسند ، یا ممکن است در مدرسه عملکرد خوبی نداشته باشند. به خاطر داشته باشید که مدرسه نه تنها مکانی برای یادگیری است ، بلکه یک ساختار اجتماعی منظم با پشتیبانی داخلی ، مانند معلمان و IEP را نیز فراهم می کند. فکر کردن در مورد دور شدن از آن می تواند سخت باشد. اگر تغییراتی از این قبیل را مشاهده کردید ، برای دریافت راهنمایی بیشتر با پزشک یا مدرسه نوجوان خود صحبت کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان برای سندرم داون بزرگسالان و رزرو وقت می توانید با شماره های 09362020364، 02166013282 و یا شماره واتساپ 09364904632 تماس حاصل فرمایید‌. کلینیک رسش همیشه درکنار شما و پاسخگوی شما هستیم.


منبع محتوا : Webmd
اشتراک

مطالب مشابه

درمان های خانگی برای سندرم پای بی قرار

درمان های خانگی برای سندرم پای بی قرار

علائم سندرم پای بی قرار برای هر فردی می تواند در طول و شدت مشکل متفاوت باشد. برخی از افراد علائم خفیف را به طور متناوب تجربه می کنند ، در حالی که برخی دیگر در هر بار علائم شدیدتری دارند. مهم نیست که میزان درد شما چقدر است ، برخی از درمان های خانگی وجود دارند که می توانند برای مدیریت وضعیتتان به شما کمک کنند.

نمودارهای رشد برای کودکان مبتلا به سندرم داون

نمودارهای رشد برای کودکان مبتلا به سندرم داون

نمودارهای رشد برای کودکان مبتلا به سندرم داون در ایالات متحده را می توانید در این مقاله دانلود نمایید. این نمودارها می توانند به ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی کمک کنند تا رشد کودکان مبتلا به سندرم داون را کنترل کرده و ارزیابی کنند که یک کودک مبتلا به سندرم داون در مقایسه با همسالان مبتلا به سندرم داون چگونه رشد می کند.

سندروم تورت چیست ؟

سندروم تورت چیست ؟

سندروم تورت (Tourette Syndrome) یا TS یک مشکل در سیستم عصبی است که باعث می شود افراد "تیک" داشته باشند. تیک ها کشش ، حرکات یا صداهای ناگهانی هستند که افراد به طور مکرر انجام می دهند.

آنچه باید در مورد سندرم رت بدانید

آنچه باید در مورد سندرم رت بدانید

سندرم رت (Rett syndrome) یک اختلال عصبی نادر و شدید است که بیشتر دختران را درگیر می کند. این بیماری معمولاً در دو سال اول زندگی تشخیص داده می شود. تشخیص سندرم رت در کودک می تواند برای والدین بسیار نگران کننده باشد.

همه آنچه باید در مورد سندروم X شکننده بدانید

همه آنچه باید در مورد سندروم X شکننده بدانید

سندرم ایکس شکننده (Fragile X Syndrome)، یا FXS یک بیماری ژنتیکی ارثی است که از والدین به فرزندان منتقل می شود و باعث ناتوانی های فکری و رشدی می شود. همچنین با نام سندرم مارتین بل نیز شناخته می شود.

علائم سندرم داون چیست

علائم سندرم داون چیست

سندرم داون می تواند روی چگونگی نگاه و اندیشه فرد تأثیر بگذارد ، و گاهی اوقات با سایر مشکلات سلامتی نیز مرتبط است. درباره علائم سندرم داون و مشکلات پزشکی متداول که ممکن است افراد با آن داشته باشند بیشتر بدانید.

اقدامات درمانی برای کودکان مبتلا به سندروم داون

اقدامات درمانی برای کودکان مبتلا به سندروم داون

دریافت مراقبت های مناسب در ابتدای امر کمک زیادی به کودکان مبتلا به سندرم داون می کند که زندگی معناداری دارند. در این مقاله کلینیک رسش درمان هایی را برای مسائل جسمی ، روحی و پزشکی ناشی از سندرم داون توضیح می دهد.

سندرم داون چیست؟ علائم، انواع و چگونگی تشخیص این بیماری...

سندرم داون چیست؟ علائم، انواع و چگونگی تشخیص این بیماری...

سندورم داون (که گاهی اوقات به آن سندرم داون گفته می شود) شرایطی است که کودک با یک کپی اضافی از کروموزوم بیست و یکم خود به دنیا می آید - از این رو نام دیگر آن ، تریزومی 21 است. این مشکل باعث تاخیر در رشد جسمی و روانی می شود.

سندروم داون موزاییک

سندروم داون موزاییک

سندرم داون نوعی اختلال ژنتیکی است که در آن برخی یا همه سلولهای فرد یک کروموزوم اضافی دارند.

شکاف کام و لب : علائم ، دلایل، تشخیص و درمان

شکاف کام و لب : علائم ، دلایل، تشخیص و درمان

شکاف لب زمانی اتفاق می افتد که شکاف یا فاصله بازی در لب وجود دارد. این شکاف می تواند کوچک یا به قدری بزرگ باشد که بالای لب و بینی را به هم وصل کند. شکاف کام هنگامی رخ می دهد که سقف دهان در حین رشد اولیه کودک در داخل رحم به درستی بسته نشود. کام از دو قسمت تشکیل شده است ، که هر یک از آنها قابل شکافته شدن است - کام سخت و کام نرم. کام سخت یک قسمت استخوانی در قسمت جلوی سقف دهان شماست. کام نرم در قسمت پشت دهان قرار دارد و از بافت نرم تشکیل شده است.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  1. علی عبادیعلی عبادی
    0

    من و همسرم قصد بچه دار شدن داریم . در خانواده ما یک فرزند سندروم داون دارند چه فعالیت ها و برنامه هایی باید داشته باشیم تا خدای نکرده دارای فرزند سندروم داون و عقب مانده ذهنی نشویم.

    1. دکتر نیکبخت دکتر نیکبخت
      2

      با توجه به اینکه کودک اول شما دارای سندرم داون است و احتمال تولد کودک بعدی با سندرم وجود دارد، بهتر است زیر نظر یک متخصص بارداری های پر خطر باشین تا ازمایش ها و غربالگری های مربوطه را به موقع انجام دهید تا انشالله کودک سالمی داشته باشید.

  2. مرتضی احمدیمرتضی احمدی
    0

    باسلام آیا رشد سنی در کودکان سندرم داون محدود است یعنی خدای نکرده بیشتر از یک سن خاصی زندگی نمیکنند چون من پسر 19 ساله ای دارم و فکر کردن به این موضوع بسیار ازار دهنده است برای من

    1. دکتر نیکبخت دکتر نیکبخت
      0

      قبلا تصور بر این بود کودکان سندرم داوت عمر محدودی دارند و تا ۳۰ سالگی عمر میکنند اما امروز با افزایش مراقبت های بهداشتی و پیگیری هایزشکی این محدودیت ها دیگر وجود ندارد و افراد سندرم داون حتی تا ۶۰ سالگی و گاها بیشتر هم طول عمر دارند

  3. معصومه دودانگهمعصومه دودانگه
    0

    با سلام من یک پسر سندروم دان 17 ساله دارم که به تازگی دوران مدرسه را به پایان رسانده است ولی بدون من نمیتواند ساعتی را بگذراند وابستگی به والدین را در کودک مبتلا به سندروم دان را به چه صورت کم کنم؟

    1. دکتر نیکبخت دکتر نیکبخت
      0

      در این سن وابستگی در هر نوجوانی با هر اختلالی بسیار غیرمنطقی و غیر معقول می باشد، حتما لازم است با یک مشاور و رفتاردرمان مشورت داشته باشید تا مشکلات را سریع تر بر طرف کنید. در کلینیک رسش مشاورین توانمندی حضور دارند که می توانند در این زمینه کمک کنند.

سوال خود را از ما بپرسید