ADHD در نوجوانان : علائم ، درمان ، دارو ، رانندگی
دوست یابی برای یک کودک مبتلا به بیش فعالی همیشه آسان نیست. والدین چه کمکی می توانند بکنند؟ خیلی زیاد.
اختلال بیش فعالی و نقص توجه را درمان کنید. همان روش های درمانی که به کودک شما در موفقیت در مدرسه کمک می کند ، می توانند به مسائل اجتماعی او نیز کمک کنند. دارو همچنین می تواند رفتارهایی مانند تکانشگری را که ممکن است بچه های دیگر را از آنها دور نگه دارد ، کاهش دهد.
آنها را به هم معرفی کنید. اگر کودک شما از گفتگو با همکلاسی هایش مضطرب است ، شما تاریخ بازی را تنظیم کنید. زودتر از موعد فعالیت ها را برنامه ریزی کنید و شخصا در آنجا باشید تا اوضاع را زیر نظر داشته باشید.
بهتر است یک چیز سرگرم کننده انتخاب کنید که انجام آن برای کودک شما راحت باشد. این موضوع اعتماد به نفس او را تشویق می کند. به خاطر داشته باشید که بچه های مبتلا به بیش فعالی و نقص توجه در تعامل با یک یا دو کودک بهتر از گروه های بزرگ عمل می کنند.
از قبل صحبت کنید. قبل از اینکه کودک شما به یک رویداد برود ، در مورد آنچه در آنجا در انتظار اوست و آنچه دیگران از او انتظار دارند صحبت کنید.
فعال بودن. به دنبال سرگرمی هایی باشید که نزدیک به علایق فرزندتان باشد. این سرگرمی ها می تواند مواردی مانند هنر ، بازی های ویدیویی ، ورزشی یا موارد دیگر باشد. به جای ثبت نام در دوره هایی که فکر می کنید عالی هستند ، به فرزندتان اجازه دهید در تصمیم گیری به شما کمک کند. به دنبال برنامه هایی باشید که کودکان با بیش فعالی آنها را دوست دارند.
تمرکز کنید. سعی نکنید یکباره کارهای زیادی انجام دهید. یک یا دو عادت را انتخاب کنید تا همزمان روی آنها کار کنید ، مثلاً رعایت کردن نوبت و به اشتراک گذاشتن وسایل.
دنبال گروه های مهارت های اجتماعی بگردید. برنامه هایی وجود دارند که کمک می کنند کمک شما یاد بگیرد دوستانی پیدا کند و در کلاس بهتر عمل کند. معمولاً یک روانشناس مدرسه یا گفتاردرمانگر این گروه ها را هدایت می کند. آنها غالباً کوچک هستند و به طور معمول ، بیش از هشت کودک در یک گروه وجود ندارند.
کودکان در این جلسات فعالیت های خاصی مانند نقش بازی کردن انجام می دهند تا یاد بگیرند چگونه:
با بچه های دیگر سلام و احوالپرسی کنند
مکالمه را شروع کرده و آن را ادامه دهند
هنگام بازی کردن نوبت را رعایت کنند
در صورت نیاز ، کمک بخواهند
بسیاری از مدارس دارای این گروه ها هستند. همچنین برنامه هایی به صورت اختصاصی نیز اجرا می شوند. نکته اصلی یافتن گروهی است که متناسب با شخصیت و گروه سنی فرزند شما باشد.
یک برنامه پشتیبان داشته باشید. از معلمان کودک خود بپرسید کلاس درس برای او چگونه می گذرد. با آنها و مشاور راهنمایی مدرسه همکاری کنید تا مشکلاتی را که می تواند مانع از روابط دوستی شود برطرف کنید.
کودکان مبتلا به بیش فعالی همچنین می توانند قربانی قلدری و یا تحقیر قرار گیرند. بنابراین آماده باشید. با کودک خود صحبت کنید که در صورت تحریک یا اذیت شدن ، چه کاری باید انجام دهد. مطمئن شوید که آنها از اینکه به شما اطلاع دهند که مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند هیچ ترس و ناراحتی ندارند.
بدانید که کم ممکن است کافی باشد. به یاد داشته باشید ، در حالی که می خواهید دوستی ها را تشویق کنید ، زیاده روی نکنید. فرزند شما نیازی به عضویت در محبوب ترین گروه مدرسه و یا داشتن دوستان زیاد ندارد. یک یا دو دوست نزدیک می تواند همه نیاز آنها باشد.
منبع محتوا : Webmd