کلینیک جامع توانبخشی رسش
دکتر داریوش نیکبخت
دکتر داریوش نیکبخت ۰۲۱۶۶۰۱۳۲۸۲
نحوه اطلاع دادن به دیگران درباره تشخیص ام اس خوداختلالات دیگر

نحوه اطلاع دادن به دیگران درباره تشخیص ام اس خود

داریوش نیکبخت
نویسنده: داریوش نیکبخت
انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۰

مرور کلی

این کاملاً به شما بستگی دارد که آیا و چه زمانی می خواهید به دیگران در مورد تشخیص بیماری ام اس (MS) خود اطلاع دهید.

به خاطر داشته باشید که هرکسی ممکن است واکنش متفاوتی نسبت به این خبر نشان دهد، پس چند لحظه به نحوه اطلاع به اعضای خانواده، دوستان، فرزندان و همکاران خود فکر کنید.

این مطلب به شما کمک می کند تا بفهمید به چه کسی باید بگویید، چگونه به آنها بگویید و چه انتظاراتی در ادامه داشته باشید .

مزایا و معایب گفتن به افراد در مورد ام اس

زمانی که در مورد تشخیص جدید خود به افراد دیگر می‌گویید باید برای طیف وسیعی از واکنش‌ها آماده شوید. مزایا و معایب گفتن این موضوع را از قبل در نظر بگیرید.

وقتی آماده گفتن این موضوع به آنها هستید، سعی کنید از عجله در بحث خودداری کنید. آنها ممکن است سؤالات زیادی داشته باشند، و مهم است که با آگاهی بیشتر در مورد ام اس و معنای آن برای شما، از گفتگو خارج شوند.

مزایا

  • ممکن است احساس کنید وزنه بزرگی از روی دوش شما برداشته شده است و احتمالاً کنترل بیشتری روی شرایط خواهید داشت.
  • اکنون که می‌دانند ماجرا از چه قرار است، می‌توانید از دوستان و خانواده خود کمک بخواهید.
  • شما این فرصت را خواهید داشت که به مردم در مورد ام اس آموزش دهید.
  • با اطلاع از تشخیص ام اس شما، خانواده و دوستان می توانند به هم نزدیک تر شوند.
  • گفتن به همکاران به آنها کمک می کند تا بفهمند چرا ممکن است خسته باشید یا نتوانید کار کنید.
  • افرادی که ممکن است تصور کنند چیزی اشکال دارد، نیازی به حدس زدن ندارند. گفتن موضوع به آنها باعث می شود که فرضیات نادرست نداشته باشند.

معایب

  • برخی از افراد ممکن است شما را باور نکنند یا فکر کنند که به دنبال جلب توجه هستید.
  • برخی از افراد ممکن است از شما دوری کنند زیرا نمی دانند چه باید بگویند.
  • برخی از افراد از آن به عنوان فرصتی برای ارائه مشاوره ناخواسته یا ارائه درمان های تایید نشده یا جایگزین استفاده می کنند.
  • ممکن است اکنون مردم شما را شکننده یا ضعیف ببینند و دیگر شما را به برخی برنامه ها دعوت نکنند.

حتما مطالعه کنید : علائم ام اس خفیف چیست

اطلاع دادن به خانواده

اعضای نزدیک خانواده، از جمله والدین، همسر و خواهر و برادر شما، ممکن است پیش تر متوجه شده باشند که چیزی ایراد دارد. بنابراین بهتر است زودتر به آنها بگویید.

به خاطر داشته باشید که ممکن است در ابتدا برایتان نگران و متعجب شوند و یا بترسند. ممکن است مدتی طول بکشد تا آنها اطلاعات جدید را پردازش کنند. سکوت را دلیلی بر بی توجهی نگیرید. هنگامی که آنها شوک اولیه را پشت سر گذاشتند، خانواده شما برای تشخیص جدید شما در کنار شما خواهند بود.


اطلاع دادن به فرزندان

اگر فرزند دارید، پیش‌بینی واکنش آنها به تشخیص شما دشوار است. به همین دلیل، برخی از والدین تصمیم می‌گیرند تا زمانی که فرزندانشان بزرگ‌تر و بالغ‌تر شوند منتظر بمانند تا سپس در مورد وضعیت خود با آنها صحبت کنند.

در حالی که این تصمیم به شما بستگی دارد، مهم است که توجه داشته باشید که تحقیقات نشان می دهد که کودکانی که اطلاعات کمی در مورد تشخیص ام اس والدین خود دارند، نسبت به آنهایی که به خوبی از این موضوع آگاه هستند، از سلامت عاطفی پایین تری برخوردارند.

در یک مطالعه اخیر، محققان به این نتیجه رسیده اند که اجازه دادن به پزشک جهت صحبت مستقیم درباره ام اس با فرزندان فرد بیمار، به ایجاد پایه ای برای تمام خانواده برای کنار آمدن با این وضعیت کمک می کند.

بعلاوه، زمانی که والدین به خوبی در مورد ام اس آگاه باشند، می توانند فضایی را ایجاد کند که در آن کودکان از پرسیدن سوال نترسند.

پس از اینکه درباره ام اس خود به فرزندانتان گفتید، نویسندگان این مطالعه توصیه می کنند که اطلاع رسانی به فرزندانتان در خصوص اطلاعات روتین توسط متخصص درمانی ادامه داشته باشد.

همچنین بهتر است والدین در مورد ام اس با فرزندان خود صحبت کنند و آنها را به در ویزیت توسط پزشک متخصص خود همراهشان ببرند.

اطلاع دادن به دوستان

نیازی نیست که همزمان با یک پیام کوتاه دسته جمعی به همه آشنایان خود اطلاع دهید. در نظر بگیرید که از نزدیکترین دوستان خود شروع کنید - کسانی که بیشتر به آنها اعتماد دارید.

برای طیف گسترده ای از واکنش ها آماده باشید.

اکثر دوستان به طرز باورنکردنی از شما حمایت کرده و فوراً کمک خواهند کرد. دیگران ممکن است مدتی دور شوند و برای پردازش اطلاعات جدید به زمان نیاز داشته باشند. سعی کنید این موضوع را شخصی نکنید. به آنها تاکید کنید که شما هنوز همان فردی هستید که قبل از تشخیص بودید.

همچنین ممکن است بخواهید افراد را به وب‌سایت‌های آموزشی هدایت کنید تا بتوانند در مورد چگونگی تأثیر ام‌اس بر شما در طول زمان اطلاعات بیشتری کسب کنند.

حتما مطالعه کنید : عمر بیماران ام اس

اطلاع دادن به کارفرمایان و همکاران

افشای تشخیص ام اس در محل کار شما نباید یک تصمیم عجولانه باشد. مهم است که قبل از هر اقدامی، مزایا و معایب در میان گذاشتن آن با کارفرمای خود را بسنجید.

بسیاری از افراد مبتلا به ام اس علیرغم تشخیصشان برای مدت طولانی به کار کردن خود ادامه می دهند، در حالی که برخی دیگر فوراً کار را ترک می کنند.

این به عوامل زیادی بستگی دارد، از جمله سن، شغل و مسئولیت های شغلی شما. به عنوان مثال، افرادی که با وسایل نقلیه مسافربری یا سرویس های حمل و نقل کار می کنند، ممکن است نیاز داشته باشند که زودتر به کارفرمای خود اطلاع دهند، به خصوص اگر علائم آنها بر ایمنی و عملکرد شغلی آنها تأثیر بگذارد.

حتما بخوانید: علائم بیماری ام اس

قبل از اینکه به کارفرمای خود در مورد تشخیص خود بگویید، در مورد حقوق خود تحت قانون کشور تحقیق کنید. برای محافظت از شما در برابر رها شدن یا تبعیض به دلیل ناتوانی، حمایت های قانونی استخدامی وجود دارد.
هنگامی که حقوق خود را درک کردید، ممکن است مجبور نباشید فوراً به کارفرمای خود بگویید مگر اینکه خودتان بخواهید. اگر در حال حاضر عود بیماری را تجربه می کنید، می توانید ابتدا از استعلاجی یا مرخصی استحقاقی خود استفاده کنید.

افشای اطلاعات پزشکی خود به کارفرما در سناریوهای خاصی مورد نیاز است. به عنوان مثال، برای استفاده از مرخصی پزشکی.

شما فقط باید به کارفرمای خود بگویید که یک مشکل پزشکی دارید و یادداشت پزشک مبنی بر این موضوع را به آنها ارائه دهید. لازم نیست به طور خاص به آنها بگویید که ام اس دارید.

با این حال، افشای کامل می‌تواند فرصتی برای آموزش کارفرمایتان در مورد ام‌اس باشد و ممکن است حمایت و کمک مورد نیاز را به شما بدهد.

گفتن به فردی که به تازگی با او قرار گذاشته اید

لزومی ندارد که تشخیص ام اس موضوع گفتگو در اولین یا حتی دومین دیدار باشد. با این حال، حفظ اسرار در ایجاد روابط قوی کمکی نمی کند.

وقتی همه چیز شروع به جدی شدن کرد، مهم است که شریک جدید خود را در مورد تشخیص خود مطلع کنید. ممکن است این موضوع شما را به هم نزدیکتر کند.

خلاصه

گفتن تشخیص ام اس به افراد زندگیتان می تواند دلهره آور باشد. ممکن است نگران باشید که دوستانتان چه واکنشی نشان می‌دهند یا برای گفتن این موضوع به همکارانتان مضطرب باشید. اینکه چه می گویید و چه زمانی به افراد می گویید به خودتان بستگی دارد.

اما در نهایت، خبر دادن در خصوص تشخیص خود می تواند به شما کمک کند تا دیگران را در مورد ام اس آگاه کنید و این منجر به روابط قوی تر و حمایتی عزیزانتان با شما شود.


منبع محتوا : هلث لاین
اشتراک

مطالب مشابه

16 علائم اولیه مالتیپل اسکلروزیس (ام اس)

16 علائم اولیه مالتیپل اسکلروزیس (ام اس)

مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری پیشرونده و با واسطه سیستم ایمنی است. علائم متداول اولیه بیماری ام اس (MS) عبارتند از مشکلات بینایی، سوزن سوزن شدن و بی حسی، درد و اسپاسم، ضعف یا خستگی و ....

آینده مولتیپل اسکلروزیس و امید به زندگی در بیماران ام اس

آینده مولتیپل اسکلروزیس و امید به زندگی در بیماران ام اس

امید به زندگی در افراد مبتلا به مالتیپل اسکلروزیس طی 20 تا 25 سال گذشته بطور قابل توجهی افزایش یافته است. با این حال ، به طور متوسط ، یک فرد مبتلا به ام اس می تواند انتظار داشته باشد...

کار درمانی در درمان مولتیپل اسکلروزیس (MS)

کار درمانی در درمان مولتیپل اسکلروزیس (MS)

کاردرمانی می تواند به شما در یادگیری نحوه مراقبت از خود در هنگام زندگی با ام اس کمک کند. در ایم مقاله به چند نمونه از آنها اشاره شده است.

علائم ام اس خوش خیم (خفیف ) و راه های درمان آن

علائم ام اس خوش خیم (خفیف ) و راه های درمان آن

ام اس خوش خیم به حالتی می گویند که بعد از چندین سال ابتلا ، بیشتر توانایی بدن خود را حفظ کرده باشید. علائم ام اس خفیف شامل خستگی، اسپاسم عضلات، مشکلات بینایی، بی حسی و گزگز و .... مشکل حافظه مشکلات تمرکز

آنچه باید درباره تأخیر رشد بدانید

آنچه باید درباره تأخیر رشد بدانید

کودکان با سرعت خود به نقاط عطف رشدی می رسند. تأخیرهای موقتی و جزئی معمولاً دلیلی برای هشدار نیستند ، اما تأخیر مداوم یا تأخیرهای متعدد در رسیدن به نقاط عطف می تواند نشانه ای باشد که ممکن است کودک بعداً در زندگی دچار چالش هایی شوند.

مقایسه ALS با ام اس و پارکینسون

مقایسه ALS با ام اس و پارکینسون

بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) که معمولاً با نام لوگریگ شناخته می شود ، بیماری مولتیپل اسکلروزیس (MS) و پارکینسون ، سه مورد از شناخته شده ترین بیماری هایی هستند که در زیر مجموعه اختلالات نرودژنراتیو قرار می گیرند.

آشنایی کامل با سندرم پای بی قرار - علائم و علل

آشنایی کامل با سندرم پای بی قرار - علائم و علل

در سندرم پای بی قرار ، احساسات ناخوشایند منجر به میل شدید به حرکت دادن پاها می شود. درباره علائم ، علل و رفتار این بیماری بیشتر بدانید.

مشکلات بلع و گفتار ناشی از مولتیپل اسکلروزیس (MS)

مشکلات بلع و گفتار ناشی از مولتیپل اسکلروزیس (MS)

بلع و مشکلات گفتاری از عوارض مولتیپل اسکلروزیس است. در کلینیک رسش درباره اقدامات لازم برای به حداقل رساندن مشکلات و درمان مشکلات گفتاری بیشتر بدانید.

علت ریزش آب دهان چیست؟

علت ریزش آب دهان چیست؟

ریزش آب دهان می تواند به دلایل زیادی رخ دهد. بیشتر مردم هر چند وقت یکبار آبریزش دهان دارند. این امر به ویژه در هنگام خواب شایع است ، هنگامی که فرد کمتر بلع دارد. این می تواند باعث تجمع بزاق و تراوش آن از کناره های دهان شود.

نحوه اطلاع دادن به دیگران درباره تشخیص ام اس خود

نحوه اطلاع دادن به دیگران درباره تشخیص ام اس خود

این کاملاً به شما بستگی دارد که آیا و چه زمانی می خواهید به دیگران در مورد تشخیص بیماری ام اس (MS) خود اطلاع دهید. این مطلب به شما کمک می کند تا بفهمید به چه کسی باید بگویید، چگونه به آنها بگویید و چه انتظاراتی در ادامه داشته باشید .

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

    سوال خود را از ما بپرسید