کلینیک جامع توانبخشی رسش
دکتر داریوش نیکبخت
دکتر داریوش نیکبخت ۰۲۱۶۶۰۱۳۲۸۲
مراقبت از کودک مبتلا به سندروم داوناختلالات ژنتیک

مراقبت از کودک مبتلا به سندروم داون

داریوش نیکبخت
نویسنده: داریوش نیکبخت
انتشار : ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

زمانی که کودک شما سندرم داون دارد ، یکی از مفیدترین کارهایی که می توانید انجام دهید این است که تا آنجا که می توانید در مورد آن مطالعه کنید و یاد بگیرید. ممکن است به صورت آنلاین برنامه ها و منابعی را برای کمک به کودک خود جستجو کنید.

در این راه ، شاید با والدین دیگری که بچه های آنها نیز سندرم داون دارند صحبت کنید تا بتوانید نکاتی را بیاموزید و بدانید په چیزی در انتظار شماست. همزمان با رشد فرزندتان ، می توانید با پزشکان ، درمانگران ، معلمان و سایر متخصصان کار کنید.

همچنین این کار می تواند به شما کمک کند تا بدانید روزانه چه کاری می توانید انجام دهید. کارهایی که نه تنها برای حمایت از کودک ، بلکه برای مراقبت از خودتان مفید باشند.

چگونه خود را حمایت کنیم

هر خانواده ای، شادی ها ، استرس ها و چالش های خود را دارد ، اما وقتی فرزندی با سندرم داون دارید ، اوضاع کمی متفاوت به نظر می رسد. علاوه بر مشکلات مدرسه ، دروس موسیقی ، ورزش و کار ، معمولاً تعداد زیادی ویزیت اضافی با پزشکان و درمانگران را نیز در برنامه خود دارید.

حتما مطالعه کنید: با علائم ام اس در زنان را بیشتر بشناسید.

پذیرش کمک در هنگام ارائه و نیز توجه به نیازهای خود، در خصوص شما اهمیت بیشتری پیدا می کند. در اینجا چند ایده برای این کار وجود دارد:

یک سیستم پشتیبانی بسازید. از دوستان و خانواده خود دعوت کنید تا در امر مراقبت به شما کمک کنند. این کار می تواند به شما اجازه دهد تا کمی وقت برای پیاده روی ، خواندن کتاب یا فقط مدت زمانی بیرون از خانه داشته باشید. یک وقفه و استراحت ، حتی مختصر ، به شما کمک می کند تا پدر و مادر و شریک زندگی بهتری باشید.
درباره چالش ها و مشکلات خود صحبت کنید. مردم دلشان می خواهد کمک کنند ، اما همیشه نمی دانند چگونه باید این کار را انجام دهند. یک جمله ساده مانند "تهیه شام سالم بر روی میز با همه این مشکلات کار خیلی سختی است" ، دری را باز می کند و به آنها ایده می دهد که چه کاری می توانند انجام دهند.
لیستی از موارد مورد نیاز خود داشته باشید. و از استفاده از آن نترسید. اگر دفعه بعدی کسی گفت ، "دوست دارم بدونم چه کمکی از دستم بر میاد" ، شما آماده خواهید بود.
برای دوستان وقت بگذارید. حتی اگر فقط یک لحظه در زمان خوابیدن بچه ها وقت داشته باشید ، دوستانتان می توانند به شما کمک کنند پس از یک هفته طولانی بخندید و شارژ شوید.
به خودتان راحت بگیرید. همه به استراحت احتیاج دارند. همچنین ممکن است به فکر مراجعه به یک درمانگر باشید. آنها می توانند به شما کمک کنند تا با احساسات خود را کنار بیایید و به شما کارهایی برای کنترل استرس های روزمره بیاموزند.
مراقب سلامتی خود باشید. ورزش کنید و خوب بخورید ، حتی وقتی احساس خستگی می کنید. سعی کنید برنامه ای تنظیم کنید و تا جایی که می توانید به آن پایبند باشید.


اشتراک

مطالب مشابه

سندرم داون چیست؟ علائم، انواع و چگونگی تشخیص این بیماری...

سندرم داون چیست؟ علائم، انواع و چگونگی تشخیص این بیماری...

سندورم داون (که گاهی اوقات به آن سندرم داون گفته می شود) شرایطی است که کودک با یک کپی اضافی از کروموزوم بیست و یکم خود به دنیا می آید - از این رو نام دیگر آن ، تریزومی 21 است. این مشکل باعث تاخیر در رشد جسمی و روانی می شود.

سندروم داون موزاییک

سندروم داون موزاییک

سندرم داون نوعی اختلال ژنتیکی است که در آن برخی یا همه سلولهای فرد یک کروموزوم اضافی دارند.

شکاف کام و لب : علائم ، دلایل، تشخیص و درمان

شکاف کام و لب : علائم ، دلایل، تشخیص و درمان

شکاف لب زمانی اتفاق می افتد که شکاف یا فاصله بازی در لب وجود دارد. این شکاف می تواند کوچک یا به قدری بزرگ باشد که بالای لب و بینی را به هم وصل کند. شکاف کام هنگامی رخ می دهد که سقف دهان در حین رشد اولیه کودک در داخل رحم به درستی بسته نشود. کام از دو قسمت تشکیل شده است ، که هر یک از آنها قابل شکافته شدن است - کام سخت و کام نرم. کام سخت یک قسمت استخوانی در قسمت جلوی سقف دهان شماست. کام نرم در قسمت پشت دهان قرار دارد و از بافت نرم تشکیل شده است.

نمودارهای رشد برای کودکان مبتلا به سندرم داون

نمودارهای رشد برای کودکان مبتلا به سندرم داون

نمودارهای رشد برای کودکان مبتلا به سندرم داون در ایالات متحده را می توانید در این مقاله دانلود نمایید. این نمودارها می توانند به ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی کمک کنند تا رشد کودکان مبتلا به سندرم داون را کنترل کرده و ارزیابی کنند که یک کودک مبتلا به سندرم داون در مقایسه با همسالان مبتلا به سندرم داون چگونه رشد می کند.

سندروم تورت چیست ؟

سندروم تورت چیست ؟

سندروم تورت (Tourette Syndrome) یا TS یک مشکل در سیستم عصبی است که باعث می شود افراد "تیک" داشته باشند. تیک ها کشش ، حرکات یا صداهای ناگهانی هستند که افراد به طور مکرر انجام می دهند.

آنچه باید در مورد سندرم رت بدانید

آنچه باید در مورد سندرم رت بدانید

سندرم رت (Rett syndrome) یک اختلال عصبی نادر و شدید است که بیشتر دختران را درگیر می کند. این بیماری معمولاً در دو سال اول زندگی تشخیص داده می شود. تشخیص سندرم رت در کودک می تواند برای والدین بسیار نگران کننده باشد.

همه آنچه باید در مورد سندروم X شکننده بدانید

همه آنچه باید در مورد سندروم X شکننده بدانید

سندرم ایکس شکننده (Fragile X Syndrome)، یا FXS یک بیماری ژنتیکی ارثی است که از والدین به فرزندان منتقل می شود و باعث ناتوانی های فکری و رشدی می شود. همچنین با نام سندرم مارتین بل نیز شناخته می شود.

علائم سندرم داون چیست

علائم سندرم داون چیست

سندرم داون می تواند روی چگونگی نگاه و اندیشه فرد تأثیر بگذارد ، و گاهی اوقات با سایر مشکلات سلامتی نیز مرتبط است. درباره علائم سندرم داون و مشکلات پزشکی متداول که ممکن است افراد با آن داشته باشند بیشتر بدانید.

اقدامات درمانی برای کودکان مبتلا به سندروم داون

اقدامات درمانی برای کودکان مبتلا به سندروم داون

دریافت مراقبت های مناسب در ابتدای امر کمک زیادی به کودکان مبتلا به سندرم داون می کند که زندگی معناداری دارند. در این مقاله کلینیک رسش درمان هایی را برای مسائل جسمی ، روحی و پزشکی ناشی از سندرم داون توضیح می دهد.

نکاتی برای بزرگسالان مبتلا به سندرم داون

نکاتی برای بزرگسالان مبتلا به سندرم داون

بسیاری از بزرگسالان مبتلا به سندرم داون تقریباً به تنهایی زندگی می کنند و دارای شغل ، روابط و زندگی رضایت بخشی هستند. در مورد گزینه های کار و زندگی و همچنین موارد بهداشتی برای مراقبت از بزرگترهای مبتلا به سندرم داون در این مقاله اطلاعات بیشتری کسب کنید.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

    سوال خود را از ما بپرسید